Over ons

Wij als geboren Amsterdammers vonden het de hoogste tijd dat ook Amsterdam een eigen snoepje moest krijgen. Waar andere Nederlandse steden al jaren lokale lekkernijen hebben, ontbrak dit tot voorkort nog in onze mooie stad. Dat moest veranderen en veranderde met deze heerlijke toffee.

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, bekend om zijn artistieke erfgoed, uitgebreide grachtenstelsel en smalle huizen met puntgevels. Allemaal prachtige erfenissen uit de 17e-eeuwse Gouden Eeuw. Een stad die bruist van kunst, cultuur, toerisme en horeca. En natuurlijk de beste voetbalclub van allemaal. Amsterdam heeft het. Het enige dat volgens ons – twee jonge Amsterdamse ondernemers – nog ontbrak, was een eigen snoepje.

Wij presenteren: de Amsterdamse Branie. Het bijdehandste snoepje van Nederland (minstens zo bijdehand als de gemiddelde Amsterdammer). Van vorm tot inhoud. Een onbescheiden toffee met een uitgesproken smaak van zoete karamel. Daar is zelfs de grootste Amsterdammer wel even zoet mee! Dat geven we je op een brieffie.

WIE, WAT, WAAR?

De Amsterdamse Branie is te koop in de betere snoepwinkels van Amsterdam, waaronder Jamin en Sligro. Maar da’s logisch. Bovendien kun je ze ook gewoon via deze site bestellen. Makkie! Zo kun je jezelf of een ander laten meegenieten van de typische Amsterdamse Branie. Het bijdehandste snoepje van Nederland is er voor iedereen die zich ook maar een beetje Amsterdammer voelt. Of je er nou vandaan komt of niet. Dat betekent dat je ze prima cadeau kunt doen aan je familie, vrienden, collega’s en klanten. Of nog beter: aan jezelf! Zodat je altijd wat te snaaien hebt.